Jak podpořit dětskou kreativitu?

blog_clanek

hodiny-ikonka Doba čtení: 4 minuty

Děti vidí svět jedinečným pohledem, vše je pro ně nové a fascinující. Neustále zkoumají, objevují a poznávají svět kolem sebe. Jsou zvědavé, plné nadšení a my dospělí se někdy, i když třeba nechtěně, snažíme jejich bezmeznou kreativitu potlačit. co takhle jejich tvořivost podpořit? Ukažme dětem, že nám na jejich neotřelých nápadech opravdu záleží a budujme v nich pozitivní vztah k umění i k sobě samým.

Naše jedinečná trička a mikiny s obrázkem vyšitým přesně podle uměleckého díla vašeho malého výtvarníka jsou nádhernou památkou pro rodiče i děti. Nechte si obrázek vašeho dítka vyšít na srdce a ukažte mu, jak výtvor oceňujete. Posilte dítěti sebedůvěru i touhu tvořit a ukažte svou radost z jeho usilovné práce zvěčněním dílka na oblečení, které si společně zamilujete.

Jak to funguje?

Naprosto jednoduše! ❤️

1. Vyberte obrázek, který chcete na tričko či mikinu vyšít nebo povzbuďte svého malého výtvarníka, ať vám nějaké nové dílo vytvoří.

2. Na našem webu objednejte tričko či mikinu s názvem – Mikina s obrázkem dítěte – zvolit můžete dokonce i párová trička a mikiny, takže se výtvorem mohou pyšnit oba rodiče. Vybrat si můžete ze dvou barevných provedení a několika velikostí. U mikin navíc můžete zvolit, zda chcete obrázek vašeho dítka vyšít na srdce nebo na zápěstí.

3. Po dokončení objednávky stačí výtvor vašeho umělce vyfotit či naskenovat a zaslat na náš e-mail zenavico@gmail.com – nezapomeňte v e-mailu uvést také své jméno a číslo objednávky.

4. Hotovo. Teď už se můžete jen těšit na vlnu radosti, kterou váš nový kousek vyvolá! 😍


Proč do toho jít?

Protože vašemu malému miláčkovi se rozzáří oči nadšením a bude se chtít vrhat do dalších uměleckých počinů po hlavě!
Podporovat kreativitu dětí je rozhodně krok správným směrem. Právě kreativita je v dnešní době velmi žádaná, a i když se někdy může zdát, že ji využijí jen umělci, není tomu tak. Uplatňuje se ve spoustě různých činností a oborů, do kterých byste to možná ani neřekli – například kreativní programátor je doslova k nezaplacení. Kreativita je v podstatě schopnost vytvářet nové věci, ale také nové cesty a způsoby, jak dosáhnout určitého cíle a v budoucnu se bez ní určitě neobejdeme.

blog_2


Máte-li pocit, že vaše dítko samo od sebe až tak kreativní není, zkuste mu dát příležitost. Určitě se v něm skrývá nevídaný potenciál, který jste ještě nestačili objevit. Z našich triček a mikin se může stát zajímavý projekt, díky kterému se u vašeho zlatíčka rozjede kreativní proces na plné obrátky. Navíc uvidí hmatatelný výsledek – a to nejen na ledničce, ale přímo na vás, jak se jím pyšníte a nosíte ho vystavený na své hrudi. Nebo třeba babička, dědeček, milovaná teta, oblíbený strejda... jako dárek potěší naše trička a mikiny dvojnásob. Radost bude mít totiž obdarovaný i váš malý kreativec.

Neváhejte a zkuste to také.

Stačí navštívit náš e-shop, zvolit ten správný kousek oblečení a vybrat to pravé dílo vašeho malého šikuly. Určitě nebudete litovat. Pokud si stále nejste jistí a máte nějaké otázky, kontaktujte nás na telefonním čísle +420 778 736 691 nebo na e-mailové adrese zenavico@gmail.com, rádi vám pomůžeme. K dispozici jsme od pondělí do pátku v čase od 7 do 16 hodin.

I ve vašem dítku dřímá kreativita. 🎨

A taky obrovská fantazie. Dopřejte dětem láskyplný prostor naplněný důvěrou, ve kterém mohou tyto cenné komodity rozvíjet. Ukažte jim, jak jsou pro vás jejich neotřelé nápady důležité. Zkuste se na svět podívat jejich očima a pokuste se také, aspoň na chvíli, rozvíjet svou fantazii a kreativitu. Naše originální kousky s neotřelými kresbičkami vašich dětí jsou v tomto směru skvělým pomocníkem! Jakmile je obléknete, nové nápady se jen pohrnou a dětské oči zářící štěstím vás pokaždé povzbudí a naplní láskou a radostí.

Jedinečné kousky s originálními obrázky vašich dětí objednávejte zde:
👉 Oblečení pro dospělé - Zenavico.cz

blog_3

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.