Tipy na dárky na Valentýna

Vybrat ten pravý dárek pro milovanou osobu, bývá občas pořádný oříšek. Chtěli bychom, aby náš dárek byl jedinečný, zahřál obdarovanou osobu u srdíčka a především měl ten skrytý význam, kterému rozumí především obdarovaná osoba.

V tomto článku jsme si pro vás připravili pár tipů, kterými můžete udělat radost své velmi blízké osobě!

1. Produkty s obrysem Vaší fotografie

Každý z nás má svůj nezapomenutelný okamžik, který by si chtěl přehrávat stále dokola. Může jít o Vaše první zamilované setkání, svatební den, narození miminka nebo i jiné momenty, které pro Vás mají nevyčíslitelnou hodnotu. Pro něco tak nezapomenutelného pro vás máme několik produktů s obrysem vaší fotografie, díky kterým si tento okamžik zvěčníte. 

Na sv. Valentýna udělá tento dárek nejen radost vaší milované osobě, ale především dá najevo, jak moc vám na životě s touto osobou záleží a jak si ho neskutečně ceníte.

Stačí si vybrat jeden z produktů, zaslat nám vaši fotografii a na vašem překvapení se začne pracovat!

Mikiny s vyšitím fotografie

Trička s vyšitím fotografie

Svíčka s obrysem vaší fotografie

Plecháček s obrysem Vaší fotografie

Ke svým produktům si můžete nechat vyrobit i krásnou dárkovou krabici s vaším věnováním.

 

2. Svíčka s věnováním lásce

Svíčka s věnováním lásce zahřeje nejen u srdíčka, ale především rozvoní místnost krásnou jemnou vůní. Knot napodobuje praskání dřeva, což navodí příjemnou, romantickou atmosféru.

Svíčka, která vytváří Váš domov a zrelaxuje duše

 

3. Plakát "Mojí milované lásce" se svíčkou s věnováním lásce

Nevíte, jak projevit svou lásku? Plakát s věnováním promluví za vás. Tento perfektní set plakátu a svíčky nahradí vaše slova a vymění je za projev hřejivé lásky.

Set plakátu a svíčky pro moji milovanou lásku

 

4. Medvídek z růží s plakátem "Milované lásce"

Na svátek sv. Valentýna nesmí nepochybně chybět květiny! Ale i ty nejkrásnější květy nevydrží věčnost. Medvídek z 250 kusů růžiček bude vaši partnerce připomínat lásku každý den. S originálním plakátem, který vám vyrobíme na míru, vytvoří ideální set pro tento speciální den zamilovaných.

Medvídek s plakátem milované lásce

 

5. Medvídek z růží s polštářkem "Miluji tě"

Velmi romantický set pro vaši lásku je tvořen z nádherného medvídka z 250 kusů růží v krásném balením se stuhou a polštářkem, který za vás upřímně řekne, co cítíte! 

Medvídek s polštářem "Miluji tě"

 

Všem našim zákazníkům přejeme krásný svátek sv. Valentýna, a ať jej prožijete se svou milovanou osobou. A držíme Vám palce s výběrem ideálního dárku! 

Všechny naše dárky ke sv. Valentýnu najdete v naší kategorii VALENTÝN 2023.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.